Uitslag NSWK 1 Leiden

Afgelopen zondag reisden vijf verenigingen naar Leiden om daar het eerste NSWK van het seizoen te spelen. Dit NSWK was het eerste NSWK met de nieuwe opzet. Er wordt nu gespeeld in twee poules, een beginners en gevorderden poule.

De hele dag speelden de twee poules tegen gelijk niveau, en dat dit een succes was bleek wel uit de spannende wedstrijden. Elke poule speelde 4 wedstrijden, steeds tegen een andere tegenstander, behalve poule 2. Poule 2 speelde maar 3 wedstrijden voor de punten en had de kans om goed te integreren met een andere vereniging want de laatste wedstrijd was gemixt. De wedstrijden Ragnar 2/Hydrofiel – Hydrofiel/Ragnar 2 en WAVE2/Avalon2 – Avalon2/WAVE1 werden gespeeld met veel plezier.

Omdat er maar 1 winnaar kan zijn per poule, mag Ragnar 1 zich in poule 1 de winnaar van de dag noemen en Hydrofiel (o.b.v. doelsaldo) zich in poule 2. Na deze lange dag had Aquamania voor pizza en Formule 1 gezorgd (de dag werd nog iets beter toen Max Verstappen won) om de dag goed af te sluiten.

Wij willen E.L.S.Z.W.V. Aquamania bedanken voor de goede organisatie en Andy Onderstal bedanken voor het maken van de foto’s. De foto’s staan inmiddels online op onze besloten Facebook pagina.

Wij hopen jullie allemaal weer te mogen zien op 16 december in Nijmegen!